Πάρος: Πληροφορίες για το νησί στην Ελλάδα - Aspasia's Apartments

Η Πάρος

Η Πάρος βρίσκεται στην καρδιά των Κυκλάδων και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς διακοπών στην Ελλάδα. Φημισμένη για τα κρυστάλλινα νερά, το μαγευτικό τοπίο, τα γραφικά παραδοσιακά χωριά και τον κοσμοπολίτικο τρόπο ζωής, η Πάρος είναι μια ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να επισκεφτούν ένα πολύπλευρο μέρος, το οποίο μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα.

Πρωτεύουσα της Πάρου είναι η γοητευτική Παροικιά με το περίφημο Ναό της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, ενώ η Νάουσα φημίζεται για τη ζωντανή νυχτερινή ζωή της, με πολλά μπαρ, εστιατόρια και καφετέριες, όπως επίσης και για τις πανέμορφες παραλίες της, όπως οι Κολυμπήθρες, το Μοναστήρι, η Λάγγερη και η Σάντα Μαρία.

Για όσους αναζητούν μια πιο αυθεντική πλευρά της Πάρου, το ορεινό χωρίο Λεύκες και το γραφικό χωριό της Μάρπησσας είναι μοναδικοί προορισμοί για να εξερευνήσετε την παρθένα γοητεία του τόπου. Επίσης, η Πάρος διαθέτει τεράστια ποικιλία παραλιών για να διαλέξετε, με καταγάλανα νερά και ακτές που σας προσκαλούν να χαλαρώσετε και να κάνετε ηλιοθεραπεία για ώρες.

Για όσους λατρεύουν να παραμένουν δραστήριοι κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, η Πάρος έχει πολλές επιλογές για windsuring και kitesurfing, πεζοπορία, ποδηλασία και καταδύσεις. Ο αθλητισμός είναι ένας ευχάριστος τρόπος για να ανακαλύψετε τους κρυμμένους θησαυρούς του νησιού, το οποίο παρουσιάζει μοναδική φυσική ομορφιά. Και αν είστε λάτρης του καλού φαγητού, η Πάρος είναι μια πραγματική αποκάλυψη εφόσον διαθέτει εξαιρετική παραδοσιακή κουζίνα.

Κλείστε τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια μέσω της ιστοσελίδας της Ferriesingreece και ταξιδέψτε στην Πάρο!